liceultehnologicbaicoi@gmail.com        0244 260 658  

Programe și proiecte educative 2022

Bursa de valori educaționale

16-19 mai 2022 – ,,Săptămâna de excelență pentru elevi”. Este primul an în care liceul nostru participă la „Bursa de valori educaționale”. Felicitări întregii echipe!

Lecturile Copilăriei – concurs județean de creație literară și plastică înscris în CAEJ 2022

Sănatate, Sport și Voie Bună! – concurs județean de sport înscris în CAEJ 2022

Multumim domnului Primar Marius Constantin și Biroului Cultură, Bibliotecă și Sport pentru realizarea în parteneriat a celor două evenimente reprezentative pentru liceul nostru! Mulțumim tuturor echipajelor participante – 11 echipaje! Mulțumim cadrelor didactice coordonatoare și evaluatoare! Atașăm imagini din timpul competiției sportive.

Ziua Școlii

21 MAI 2022 – 62 de ani de la înființare – nu doar o cifră, ci un simbol al tuturor pașilor ce au contribuit la dezvoltarea acestuia. Și pentru că nu ZIDURILE FAC O ȘCOALĂ, CI SPIRITUL CE DOMNEȘTE ÎN EA, în perioada 16 – 20 mai, cu mic, cu mare, fiecare elev, profesor sau părinte ne-am arătat recunoștința pentru că aparținem acestei școli, în care creștem, ne dezvoltăm și ne pregătim pentru viitor. Pe 20 mai am reușit să realizăm o punte între generațiile care au scris istoria acestui liceu: ne-am mândrit cu elevii noștri și profesorii ce i-au format, am celebrat cu toată dragostea și recunoștința împlinirea unei frumoase vârste a domnului prof. Nica Tănase care ne-a onorat cu prezența împreună cu distinsa doamna prof. Nica Ana, și ne-am amintit cât de importantă este educația pentru fiecare dintre noi. MULȚUMIM tuturor celor care ne-au fost alături: reprezentanți ai autorității locale, Poliției Orașului Băicoi, cadre didactice, elevi și nu în ultimul rând părinți. Mulțumim #AntoniFlowerEvents și pentru decor! LA MULȚI ANI!

Proiectul „Dă culoare școlii tale”

Derulează în sus