liceultehnologicbaicoi@gmail.com        0244 260 658  

Clubul HoltIS 2023-2024

Clubul HoltIS nr 123, de la Liceul Tehnologic “Constantin Cantacuzino”, Bǎicoi, a desfășurat în luna septembrie (Luna educației și inovației) proiectul “Viitorul stǎ în mâinile noastre”. Au avut loc discuții între elevii de liceu și elevii claselor a VIII a despre profilele din liceul nostru.

Luna comunitǎții (Luna octombrie) – Let’s do it Bǎicoi – Clubul HoltIS nr. 123, Liceul Tehnologic “Constantin Cantacuzino”, Băicoi. Acest proiect s-a derulat împreună cu elevi de la Școala Gimnazialǎ Țintea.

În luna toleranței membrii Clubului HoltIS nr. 123 de la Liceul Tehnologic “Constantin Cantacuzino”, Băicoi, au participat la proiectul “Fii tolerant și vei fii tolerat”. Au fost purtate discuții cu elevii claselor a V a despre cum să fii tolerant, Aceștia au urmărit filmulețele “Cratița lui Lorenzo”, “Discriminarea”, “Lumea lui Ian”, filmulețe cu un puternic impact emoțional.

Luna generozitǎții – Cadoul din cutie, proiect desfǎşurat la Centrul de îngrijire şi asistență adulți cu handicap, Lilieşti-Bǎicoi.
Clubul HoltIS nr 123 de la Liceul Tehnologic “Constantin Cantacuzino” Bǎicoi, a desfǎşurat douǎ activități la centru, la prima activitate elevii și adulții de la centru au realizat colaje pe tema Crǎciunului, iar la final adulții au scris scrisori cǎtre Moş Crǎciun. La a doua activitate, adulții de la centru au participat la un minispectacol realizat de elevi, iar la final au primit cadourile mult dorite de la Moș.
Cadourile su fost pregătite de membrii clubului, dar și de profesorii liceului.

Derulează în sus